PR-middelen

Overzicht PR-middelen

Om jongeren te attenderen op Digidingen-desk. Inloopspreekuur voor jongeren zijn onderstaande pr-middelen voor de bibliotheken ontwikkeld. Voor scholen of andere organisaties zijn deze middelen na een kleine aanpassing -het toevoegen van het eigen logo- ook te gebruiken.

Coördinatoren van bibliotheken en andere organisaties die geïnteresseerd zijn in het hier gepresenteerde pr-materiaal, kunnen contact opnemen met Angeliek van Zanden, Programmaleider Jongereneducatie bij Stichting Digisterker: angeliek.vanderzanden@digisterker.nl.

 

Banner, poster, selfiepaneel en tafeldisplay

Banner

Roll-up banner met meisje met bromfiets-/scooterhelm op:

 

Poster

Posters op A2-, A3- en A4-formaat, met verschillende teksten en afbeeldingen:

 

 

Op A2-formaat is het mogelijk om naast het eigen bibliotheeklogo ook een logo van een andere organisatie op te nemen, bijvoorbeeld van een school waar het inloopspreekuur plaatsvindt. Posters op A3-formaat op acryl zijn ook mogelijk. Voordeel: hierop kan dag en tijdstip van het inloopspreekuur worden geschreven en gewist.

Selfiepaneel

Selfiepanelen op A1-formaat:

 

 

Deze selfiepanelen zijn transparant en te gebruiken voor jongeren die het inloopspreekuur hebben bezocht: zij kunnen zichzelf staand achter de selfiepaneel op de foto te zetten en deze foto te posten op social media.

Tafeldisplay

Tafeldisplay A4-formaat, op forex met staander. Hier een voorbeeld van een display met een foto bij/achter het selfiepaneel:

 

 

Flyers

Voor intermediairs

De flyer Digidingen-desk. Inloopspreekuur voor jongeren, bestemd voor intermediairs, is te gebruiken in het contact met organisaties die jongeren kunnen attenderen op het inloopspreekuur. De tekst is naar eigen behoefte aan te passen en het eigen logo kan erin geplaatst worden. Klik hier voor de flyer voor intermediairs (een Word-document).

Voor jongeren

De flyer Digidingen-desk. Inloopspreekuur voor jongeren, bestemd voor jongeren, kan bijvoorbeeld worden gestuurd naar lokale kranten en worden meegestuurd met de flyer voor intermediairs naar organisaties, die jongeren kunnen attenderen op het inloopspreekuur. De tekst is naar eigen behoefte aan te passen en het eigen logo kan erin worden geplaatst. Klik hier voor de flyer voor jongeren (een Word-document).